""Sinaia in bucate"", o expozitie de arta culinara si de degustare de vinuri, s-a desfasurat in Sala Oglinzilor a Cazinoului din Sinaia. Acest eveniment a fost sustinut de Primaria orasului si de Camera de Comert si Industrie Prahova. Expoziti

""Sinaia in bucate"", o expozitie de arta culinara si de degustare de vinuri, s-a desfasurat in Sala Oglinzilor a Cazinoului din Sinaia. Acest eveniment a fost sustinut de Primaria orasului si de Camera de Comert si Industrie Prahova.

Expozitia de arta culinara si de degustare de vinuri ""Sinaia in bucate"" a avut loc la initiativa primarului din Sinaia, Vlad Oprea. ""Viitorul Prahovei inseamna turism, de aceea, m-am gandit la un plan de relansare a orasului, incercand sa pun in practica o serie de actiuni in Sinaia. Aceasta expozitie de arta culinara este una dintre ele"", ne-a declarat primarul Vlad Oprea.
VECHE TRADITIE. Evenimentul reinvie o veche si frumoasa traditie, stiut fiind ca o actiune similara avea loc la Sinaia in urma cu doua decenii. Primarul a primit propuneri ca aceasta expozitie culinara sa aiba loc de doua ori pe an, o data primavara si o data toamna. Dumitru Taporea, vicepresedintele Camerei de Comert si Industrie Prahova, a precizat ca expozitia trebuia organizata mai demult, pentru a readuce la viata turismul culinar din Romania. Dumitru Burtea, presedintele Asociatiei Bucatarilor si Cofetarilor din Turism din Romania, prezent la eveniment, a afirmat ca ideea primarului din Sinaia este una exceptionala si, de asemenea, una motivanta pentru restaurarea traditiei hoteliere din Romania. ""Vom sustine, vom sprijini si vom acorda toata atentia unui astfel de eveniment"", a declarat acesta.

UNITI. Fotografie de familie cu bucatarii prezenti la expozitia culinara de la Sinaia


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.