Foloseste crema pentru muschii fesieri!
Este la moda ca vedetele sa castige un banut in plus facand reclama la anumite produse alimentare, cosmetice sau de uz casnic. In timp ce Nicoleta Luciu a devenit imaginea unei firme de batoane de slabit
Foloseste crema pentru muschii fesieri!
Este la moda ca vedetele sa castige un banut in plus facand reclama la anumite produse alimentare, cosmetice sau de uz casnic. In timp ce Nicoleta Luciu a devenit imaginea unei firme de batoane de slabit, iar un actual stirist (nu-i dam numele!) a facut reclama la produse antihemoroidale, iata ca celebrul fotbalist roman Gavrila Pele Balint este ""imaginea"" firmei Ardes Cosmetici. CREME PENTRU BARBATI. De fapt, marele sportiv, care dintotdeauna a avut o conditie fizica de invidiat, a recunoscut ca foloseste aceste produse de mai bine de 20 de ani. La sfarsitul anilor a€™90, el a avut placuta surpriza sa constate ca a aparut o linie noua, ce poarta numele romancei Oana Turcu (cea care detine si distributia exclusiva pentru tara noastra), asa ca n-a mai fost nevoit sa cumpere cremele din strainatate. Balint spune ca nu a reusit sa foloseasca toate produsele, pentru simplul motiv ca sunt nu mai putin de 380 de tipuri, pentru diverse tratamente - antiacneice, antirid, anticelulita, slabire, antivergeturi, tonifiere, protectie solara etc. Produsele profesionale au si o linie speciala de farmacie naturista si nu se adreseaza numai doamnelor (cum ar fi celebrele, de acum, creme extraforte pentru slabire, celulita si vergeturi din linia Oana Turcu), ci si domnilor (tratamente de lifting instantaneu, antirid, de tonifiere, relaxare, tratamente antireumatice, uleiuri de masaj, produse pentru soare). Dupa ras, Balint foloseste apa de trandafiri cu vitamina E - lotiune tonica cu vitamine folosita de regi si regine, dupa care isi da cu crema pentru ten sensibil. Mai apeleaza si la produse pentru tonifierea muschilor fesieri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.