Autorul triplului asasinat din cartierul Giulesti, elvetianul Pierre Francois Sgueglia, a fost adus ieri la Tribunalul Bucuresti pentru confirmarea mandatului de arestare, la o zi dupa ce a fost extradat de autoritatile sarbe. Desi initial sustin

Autorul triplului asasinat din cartierul Giulesti, elvetianul Pierre Francois Sgueglia, a fost adus ieri la Tribunalul Bucuresti pentru confirmarea mandatului de arestare, la o zi dupa ce a fost extradat de autoritatile sarbe.

Desi initial sustinea ca este nevinovat, elvetianul si-a recunoscut ieri fapta in fata magistratilor. El va fi supus saptamana viitoare unei investigatii psihiatrice.
FILMUL EVENIMENTELOR. Marilena Pantazi (23 de ani), sotul acesteia - Valentin, de 35 de ani - si mama acestuia au fost impuscati de Sgueglia, pe care tanara il cunoscuse pe cand lucra in Elvetia. Tanara ar fi avut o aventura amoroasa cu strainul, care s-ar fi infuriat pentru ca ea a decis sa se desparta de el. La 4 decembrie 2005, intr-un acces de gelozie, elvetianul a venit inarmat in casa tinerei din cartierul Giulesti, impuscand-o atat pe ea, cat si pe sotul ei si pe mama acestuia, sub ochii fetitei de patru ani si jumatate a celor doi soti. Asasinul a fugit din tara pe la Giurgiu la cateva ore dupa crima. La scurt timp a fost prins in apropiere de Belgrad.
Cererea de extradare pe numele lui Sgueglia a fost inaintata la 8 decembrie 2005 autoritatilor sarbe, care au luat saptamana trecuta o decizie definitiva in cazul elvetianului.

ROMAN EXTRADAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.