Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, a cerut celor trei contestatari ai conducerii PNL, Valeriu Stoica, Theodor Stolojan si Mona Musca, sa inceteze atacurile in presa si sa participe la ""dialogul institutional si statutar""
Ministrul delegat pentru relatia cu Parlamentul, Mihai Voicu, a cerut celor trei contestatari ai conducerii PNL, Valeriu Stoica, Theodor Stolojan si Mona Musca, sa inceteze atacurile in presa si sa participe la ""dialogul institutional si statutar"" in interiorul partidului.

Voicu a mai spus ca Stolojan, Musca si Stoica ar trebui sa aiba o discutie pe tema apelului pe care cei trei l-au lansat in cadrul organizatiei Bucuresti a PNL. ""Domnul Stolojan a spus ca doreste un dialog cu filialele partidului. Una dintre filiale l-a invitat la discutii si eu cred ca ar trebui sa raspunda acestei invitatii"", a mai spus Mihai Voicu.
(Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.