Universitatea Craiova va disputa azi un meci amical la Targu-Jiu, cu Pandurii, iar sambata, de la ora 17:00, va avea loc prezentarea oficiala a lotului in fata propriilor suporteri. Cu aceasta ocazie va avea loc o partida amicala in compania divi
Universitatea Craiova va disputa azi un meci amical la Targu-Jiu, cu Pandurii, iar sambata, de la ora 17:00, va avea loc prezentarea oficiala a lotului in fata propriilor suporteri.

Cu aceasta ocazie va avea loc o partida amicala in compania divizionarei B Universitatea Cluj.
MUTARI. Deoarece nici antrenorul Ovidiu Stanga si nici secundul Daniel Mogosanu nu au categoriile principale de antrenorat pentru Liga I, ca antrenor principal va figura Aurica Beldeanu. Daca Silviu Lung a hotarat sa accepte propunerea lui Iordanescu, de a-l urma in Emiratele Arabe Unite, un alt membru din staff-ul oltenilor a hotarat sa plece. Directorul executiv, Marius Mitran, nemultumit de functia pe care o detinea la Craiova, a parasit gruparea olteana, fiind instalat, in mult mai pretentioasa functie de ofiter de presa al clubului UTA.
TELEFOANE. Patronul gruparii din Banie, Adrian Mititelu, a facut ieri o declaratie-soc vizavi de aranjamentele din fotbalul romanesc. ""Eu stiu ca am telefonul ascultat si nu ma mai tem de nimic. Procuratura ar trebui sa intercepteze si alte convorbiri, pentru ca miza enorma de 6.000.000 de euro acordata pentru Liga Campionilor va duce la multe blaturi in campionatul acesta"", a declarat Mititelu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.