Contestatul presedinte al lui FC National a acceptat conditiile impuse de patronul vicecampioanei, iar australianul Ryan Griffiths, in schimbul sumei de un milion de euro, a devenit coproprietate. O saptamana de chin a avut Griffiths inainte sa d

Contestatul presedinte al lui FC National a acceptat conditiile impuse de patronul vicecampioanei, iar australianul Ryan Griffiths, in schimbul sumei de un milion de euro, a devenit coproprietate.

O saptamana de chin a avut Griffiths inainte sa devina rapidist cu acte in regula. De fapt, actele existau, lipseau in schimb banii din contul lui FC National. Inainte ca dosarul sa ajunga la FIFA si UEFA, asa cum amenintase impresarul jucatorului.
MULTUMIT. ""Noi nu am iesit in minus. Pot spune ca din contra. Dupa renegociere am iesit pe plus. Este o intelegere in avantajul ambelor parti"", a declarat, multumit de afacere, presedintele bancarilor, Constantin Iacov. In schimbul cedarii lui Griffiths la Rapid, gruparea din Cotroceni a primit un milion de euro, iar atacantul a devenit coproprietate, FC National urmand a incasa 50% din suma unui eventual transfer. Atacantul a efectuat deja primele antrenamente in cantonamentul din Franta, unde a plecat alaturi de Dinu Gheorghe. ""S-au tot invartit sume in jurul acestui transfer. De acum, totul va aparea pe site-ul clubului, la vedere"", a declarat oficialul giulestean. Amicalul cu FC Tours, programat ieri, a fost amanat pentru astazi, tocmai pentru ca australianul sa poata fi folosit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.