Regizor
Varsta: 33 de ani Regizorul Catalin Leescu este initiatorul proiectului ""Secvente misto din filme care nu exista"". In premiera pentru Romania, regizori care nu isi permit sa faca filme sunt invitati sa isi aleaga din scenariile lor
Regizor
Varsta: 33 de ani Regizorul Catalin Leescu este initiatorul proiectului ""Secvente misto din filme care nu exista"". In premiera pentru Romania, regizori care nu isi permit sa faca filme sunt invitati sa isi aleaga din scenariile lor cate o secventa pe care s-o filmeze, apoi secventa se supune votului publicului pe un site folosit drept canal de distributie si, daca e ""misto"", ramane in proiect. Initiativa lui Leescu a inceput sa dea roade. Saptamana aceasta, secventa ""Zero"" a proiectului, ""One Shot Wonder"", regizata chiar de el, se afla si in cinematografe. Scurtmetrajul poate fi vazut vara aceasta la Sala ""Elvira Popescu"", iar din toamna in toata tara. Pentru initierea acestui proiect prin care spera ca publicul sa-si recapete increderea in filmul romanesc, Jurnalul National il declara pe Catalin Leescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.