Pentru ca Venusul are o plaja des discutata vara aceasta - ba cu ravene, ba fara nisip sau cu nisipul gramada, ba cu gramezi de alge, ba cu pietre si pamant, am incercat experienta bronzatului in aceasta zona a Litoralului. De cum am ajuns la Venu
Pentru ca Venusul are o plaja des discutata vara aceasta - ba cu ravene, ba fara nisip sau cu nisipul gramada, ba cu gramezi de alge, ba cu pietre si pamant, am incercat experienta bronzatului in aceasta zona a Litoralului.
De cum am ajuns la Venus am simtit diferenta de nisip. Stiam de la directorul tehnic al Apelor Romane ca inca nu avem tehnologia necesara scoaterii nisipului din mare, asa ca acesta este adus din Dunare. In dreptul scarilor ce coboara pe plaja o movila maricica de nisip este rascolita de zor de un grup de copii. Aceeasi movila este noaptea locul din care pleaca remorci incarcate de nisip. ""Pai acum vreo doua nopti, pe la 12, era o remorca incarcata cu nisip ce pleca de pe plajaa€¦"", declara patronul unei terase invecinate.
Este singura plaja ceva mai lata din zona, de aceea gasesti aici cearsaf langa cearsaf. In stanga
si-n dreapta vezi doar niste fasiute subtiate ori de pietrele de pe mal, ori de lucrarile ce se desfasoara chiar in varf de sezon. Totusi turistii s-au strecurat intre apa si gramezile de pamant amestecat cu nisip, desi zona este imprejmuita: ""Atentie! Se lucreaza"". (Paula Anastasia Tudor)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.