Regizor
Varsta: 52 de ani Regizorul american de origine romana Andrei Zinca va realiza un serial de televiziune pentru TVR. Este pentru prima data cand regizorul face un serial in tara sa de origine, avand ca subiect activitatea unei echipe
Regizor
Varsta: 52 de ani Regizorul american de origine romana Andrei Zinca va realiza un serial de televiziune pentru TVR. Este pentru prima data cand regizorul face un serial in tara sa de origine, avand ca subiect activitatea unei echipe de medici intr-un spital de urgenta din Romania. Zinca a parasit Romania in 1982 si locuieste in prezent in SUA, unde a infiintat la Miami o companie de programe de televiziune. A facut parte din echipa care a produs primul serial de succes in limba spaniola din SUA. A fost nominalizat la premiile Emmy pentru ""Conversatie in Vatican"", un documentar cu si despre Papa Ioan Paul al II-lea. Pentru faptul ca a acceptat sa puna pe pelicula unul dintre scenariile selectionate la concursul organizat de TVR iarna trecuta, Jurnalul National il declara pe Andrei Zinca ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.