Dorit intens de Olaroiu in lotul ""ros-albastrilor"", Gigel Coman a parasit Timisoara la schimb cu atacantul Andrei Cristea, bucurestenii urmand sa plateasca inca 200.000 de euro. Doua dintre cele mai surprinzatoare transferuri din aceasta vara s-

Dorit intens de Olaroiu in lotul ""ros-albastrilor"", Gigel Coman a parasit Timisoara la schimb cu atacantul Andrei Cristea, bucurestenii urmand sa plateasca inca 200.000 de euro.

Doua dintre cele mai surprinzatoare transferuri din aceasta vara s-au consumat vineri seara, cand conducerile executive ale Stelei si ale lui ""Poli"" Timisoara au ajuns la un acord privind efectuarea unui schimb de jucatori. Mijlocasul Gigel Coman a fost cedat in Ghencea contra atacantului Andrei Cristea, formatia patronata de Gigi Becali angajandu-se sa plateasca inca 200.000 de euro pana la sfarsitul acestui an.
CONDITII. Joi seara, Marian Iancu l-a contactat pe Gigi Becali, interesandu-se de pretul de transfer al lui Andrei Cristea, care fusese pus pe lista de transferuri imediat dupa terminarea editiei trecute a campionatului. Dupa ce oficialul gruparii de pe Bega a avansat suma de 500.000 de euro in schimbul fotbalistului, cei doi au discutat toata ziua de vineri, batand palma spre seara pentru trocul cu Gigel Coman. Practic, dupa aceste tratative, ambii patroni au dat satisfactie tehnicienilor de la echipele lor. Cunoscut foarte bine de Olaroiu, Gigel Coman era de mult timp dorit la Steaua, in timp ce ideea aducerii lui Cristea la Timisoara i-a venit lui Sorin Cartu dupa ultimele amicale sustinute de ""violeti"", in care nu a fost multumit de randamentul compartimentului ofensiv.
RELANSARE. Pentru ambii jucatori, noile echipe pot reprezenta trambulinele de relansare. Venit pe post de mare speranta in Ghencea in urma cu trei ani, Cristea a dezamagit crunt in ultimul sezon, prinzand doar cinci meciuri ca titular, in timp ce Coman a intrat in conflict deschis cu Gheorghe Hagi pe cand acesta era antrenor la Timisoara, fiind trimis la echipa a doua a banatenilor. ""Sunt convins ca Sorin Cartu va face treaba la Timisoara, iar aceasta echipa se va bate la titlu, asa ca mi-ar placea sa joc acolo"", a comentat Cristea, in timp ce Gigel Coman a refuzat sa spuna ceva pana cand lucrurile nu vor fi perfectate oficial.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.