Gala Topurilor si Festivalurilor - 2 miliarde de lei (de la Primarie). Orasul: Navodari. Gazda: Gabriel Cotabita. Artisti: Irina Loghin, Fuego, Funny, Voltaj, Romica Tociu, Cornel Palade etc. Colaborator de referinta: Ministerul Culturii si
Gala Topurilor si Festivalurilor - 2 miliarde de lei
(de la Primarie). Orasul: Navodari. Gazda: Gabriel Cotabita. Artisti: Irina
Loghin, Fuego, Funny, Voltaj, Romica Tociu, Cornel Palade etc. Colaborator
de referinta: Ministerul
Culturii si Cultelor.

In urma cu un an, Tudorel Calapod, primarul orasului Navodari, a indraznit sa organizeze o manifestare culturala emblematica pentru ziua orasului. Astfel a luat nastere inca un festival, sub numele de Festop. La a doua editie, ziua orasului Navodari va tinea€¦ patru zile (mai mult decat o minune!): 27, 28, 29 si 30 iulie. Festop se deschide cu Gala Cantecului Popular, la care se vor manifesta live: Daniela Condurache, Mariana Deac, Ionut Fulea, Cornelia Tihon, Cornelia si Lupu Rednic, Irina Loghin si Fuego.
BINE SI RAU. A doua zi, Teatrul de Comedie din Bucuresti va prezenta piesa Poker de Adrian Lustig, regizata de Alexandru Tocilescu si jucata de George Mihaita, Vladimir Gaitan si Valentin Teodosiu. Dupa caderea cortinei vor urca pe scena: Simplu, Funny, Alexandra Moldovan, Salamandra, Raffman si Voltaj. La 29 iulie, muzica bulgareasca va trece granita (Signal si BTR sunt trupele care au viza pentru Festop) alaturi de Edict din Republica Moldova. Holograf si DJ Project vor incheia ""ostilitatile"". In ultima seara a galei va canta Ovidiu Komornyk, iar Romica Tociu si Cornel Palade vor rade cum stiu ei sa cante.
Daca anul trecut ""arhanghelul"" Gabriel (Cotabita) a fost si prezentator, si interpret, anul acesta se va abtine. Adica nu va canta. Nu de alta, dar n-are cine sa-l prezinte. La prima editie a avut-o pe Crina Matei ca asistenta de prezentare. La aceasta editie e singur. Ceea ce e si bine, si rau. Bine, pentru ca
n-are cine sa strice imaginea festivalului si rau, pentru ca nu poate ""arhanghelul"" sa fie si heruvim (adica sa cante)!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.