Ultimul transfer al dinamovistilor ar putea insemna o mutare inedita. Antrenorul Mircea Rednic il doreste pe internationalul angolez Ze Kalanga, care a evoluat la recent incheiatul CM 2006. Tehnicianul trupei din Stefan cel Mare l-a remarcat pe a
Ultimul transfer al dinamovistilor ar putea insemna o mutare inedita. Antrenorul Mircea Rednic il doreste pe internationalul angolez Ze Kalanga, care a evoluat la recent incheiatul CM 2006.

Tehnicianul trupei din Stefan cel Mare l-a remarcat pe african in meciurile sustinute de Angola la turneul final din Germania, unde a fost printre cei mai buni jucatori ai echipei sale.
NEGOCIERI. Unul dintre reprezentantii conducerii lui Dinamo se va deplasa luni sau marti in Portugalia, la Lisabona, pentru a se intalni cu jucatorul si cu reprezentantul acestuia in vederea negocierilor. Pretul angolezului este de aproximativ 600.000 de euro, iar pretentiile sale salariale se invart undeva in jurul a 60.000-70.000 de euro. In prezent, Nsimba Paulo Baptista Ze Kalanga, pe numele sau complet, este jucatorul echipei Petro Atletico din capitala Angolei, Luanda. Jucatorul mai detine si o oferta din partea unei echipe portugheze de prima divizie.
IMPORTANT. In varsta de 23 de ani, mijlocasul ofensiv are 24 de selectii in nationala Angolei, evoluand in toate cele trei partide din grupa de la Campionatul Mondial. De obicei, Ze Kalanga joaca pe banda dreapta, fiind unul dintre servantii de baza pentru golgeterul si capitanul angolezilor, Akwa, aflat si el la un moment dat in vederile gruparii din Stefan cel Mare. In echipa nationala a debutat la data de 20 iunie 2004, cu prilejul unuia dintre cele mai importante succese ale fotbalului angolez, 1-0 impotriva Nigeriei. Printre calitatile sale de baza se numara viteza foarte buna, cu si fara balon, dar si centrarile de foarte buna calitate din flancul drept. In nationala Angolei executa majoritatea fazelor fixe. De altfel, dintr-o centrare a sa, Flavio a marcat unicul gol al africanilor la turneul final, in acel 1-1 impotriva Iranului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.