Marco Materazzi s-a prezentat ieri la sediul FIFA de la Zürich, pentru a fi audiat de Comisia de Disciplina a Forului fotbalistic international. Fundasul italian a fost insotit de avocatul sau si de un responsabil pentru relatii internatio
Marco Materazzi s-a prezentat ieri la sediul FIFA de la Zürich, pentru a fi audiat de Comisia de Disciplina a Forului fotbalistic international. Fundasul italian a fost insotit de avocatul sau si de un responsabil pentru relatii internationale din cadrul Federatiei Italiene de Fotbal, Sergio Di Cesare.
Materazzi a petrecut mai mult de o ora si jumatate in interiorul cladirii si a plecat fara sa dea vreo declaratie. La randul sau, FIFA a anuntat ca nu va oferi detalii referitoare la reuniunea de ieri-dimineata, acest lucru revenindu-i federatiei italiene.
SANCTIUNI. FIFA a deschis anchete disciplinare impotriva lui Zidane si Materazzi, dupa ce jucatorul francez l-a lovit cu capul in piept pe fundasul italian in timpul finalei Cupei Mondiale.
Forul mondial intentioneaza sa-i puna fata in fata pe cei doi fotbalisti la 20 iulie la Comisia de Disciplina. Sedinta urmeaza sa se desfasoare cu usile inchise, ambii jucatori riscand cel putin doua etape de suspendare. Doar ca, pentru Zidane, acest aspect conteaza mai putin, pentru ca fotbalistul francez anuntase ca se retrage inca dinaintea turneului final.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.