Dupa victoria cu 4-1 in fata turcilor de la Rizespor, in primul meci amical al turneului din Olanda, tehnicianul a declarat ca este bucuros pentru apetitul ofensiv, dar sustine ca echipa a si ratat mult, lucru care nu trebuie sa se repete in dubla cu
Dupa victoria cu 4-1 in fata turcilor de la Rizespor, in primul meci amical al turneului din Olanda, tehnicianul a declarat ca este bucuros pentru apetitul ofensiv, dar sustine ca echipa a si ratat mult, lucru care nu trebuie sa se repete in dubla cu Gorica. Primul joc al turneului de la Mierlo a insemnat un succes la scor pentru Steaua, 4-1 in fata lui Rizespor, insa victoria s-a conturat abia in ultima jumatate de ora, dupa ce turcii reusisera sa egaleze. Golurile ros-albastrilor au fost inscrise de Nicolita (a€™42), D. Goian (a€™64), Dica (a€™72) si Oprita (a€™76). PRECAUTIE. ""Sunt multumit de faptul ca am reusit sa marcam patru goluri, dar, in acelasi timp, pot spune ca sunt si nemultumit ca am primit gol si ca am ratat nepermis de mult. Am urmarit si aspectul fizic, capitol la care suntem pe drumul bun"", a declarat Cosmin Olaroiu. In acelasi timp, tehnicianul stelist s-a aratat precaut in vederea dublei manse din turul II preliminar al Ligii Campionilor, unde toata lumea este convinsa ca adversari vor fi slovenii de la NK Gorica: ""Meciurile cu Gorica le vom trata cu toata seriozitatea. Trebuie sa fim precauti, nu ne permitem pasi gresiti. In ziua de azi nu mai exista echipe mici"". DEBUT. In jocul cu Rizespor a debutat si noua achizitie, Klemi Saban, internationalul israelian evoluand bine pe partea dreapta, unde a facut cuplu cu Banel Nicolita. Antrenorul campioanei a inceput in urmatoarea formula: Carlos - Saban, D. Goian, Ghionea, P. Marin - Nicolita, Paraschiv, Lovin, Bostina - N. Dica, Iacob, pe parcurs fiind introdusi si ceilalti jucatori din lot, mai putin Mirel Radoi, care inca resimte dureri la genunchi, si Baciu. RAZBUNARE. Revenind la dubla cu Gorica, stelistii vor sa razbune toate esecurile suferite de fotbalul romanesc in fata celui sloven. Este vorba despre infrangerea suferita de Otelul Galati in dubla cu aceeasi formatie, Gorica, in urma cu sase ani, in Cupa UEFA, dar si a echipei reprezentative in fata nationalei Sloveniei, in barajul pentru Mondialul din 2002. ""Gorica este o echipa buna, dar trebuie sa razbunam nationala si pe Otelul"", sustine Daniel Oprita. In continuarea turneului din Olanda, Steaua va mai intalni pe belgienii de la Zwarte Leeuw, din liga a III-a, la 15 iulie, si pe olandezii de la Nac Breda, trei zile mai tarziu. DEFECTE
""Am ratat mult, insa m-a interesat mai ales factorul fizic, unde stam bine. Din acest motiv ma bucura victoria si faptul ca am inscris patru goluri. Insa sper ca pe viitor sa nu mai ratam cu atata usurinta, mai ales ca se apropie debutul in Liga Campionilor si nu ne putem permite pasi gresiti""
Cosmin Olaroiu
antrenor Steaua HOTARARE
""Mai mult ca sigur prima adversara din Liga va fi Gorica. Suntem foarte motivati si vrem sa razbunam toate nereusitele de pana acum in fata fotbalului sloven. Desi este vorba de o echipa puternica, pe care o luam in serios, nu ne putem permite sa ratam calificarea""
Daniel Oprita
atacant Steaua ATENTIE
""Toata lumea isi pune sperante in noi si nu vrem sa dezamagim. Dar trebuie sa fim foarte atenti, sa castigam meciul de la Gorica si sa nu mai avem emotii la Bucuresti. Regret ca nu am avut mai multe meciuri oficiale inainte de start, o sa fie doar cu Rapid in Supercupa, dar asta e""
Dorin Goian
fundas Steaua FAVORITI
""Era clar pentru toata lumea ca ne vom confrunta cu Gorica. N-am amintiri placute cu slovenii, insa acum suntem intr-o alta era si, in mod normal, Steaua este mare favorita. Probabil ca vom mai face cateva transferuri""
Mihai Stoica
manager general Steaua PROBLEME CU RADOI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.