Peste 1.000 de persoane au luat parte ieri la inmormantarea lui Constantin Radulescu, tanarul impuscat in cap in urma cu mai bine de doua saptamani de presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania (AFAN). Cortegiul mortua
Peste 1.000 de persoane au luat parte ieri la inmormantarea lui Constantin Radulescu, tanarul impuscat in cap in urma cu mai bine de doua saptamani de presedintele Asociatiei Fotbalistilor Amatori si Nonamatori din Romania (AFAN).

Cortegiul mortuar s-a oprit la fostul loc de munca al lui Constantin Radulescu, Directia pentru Protectia Copilului Dambovita, unde a fost oficiata o slujba religioasa. Constantin Radulescu a fost inmormantat la Cimitirul Suseni din Targoviste. Tanarul a murit la sfarsitul saptamanii trecute, dupa ce in ultimele zile fusese mentinut in viata doar cu ajutorul aparatelor.
Alexandru Radulescu va fi cercetat acum pentru omor, decesul tanarului Constantin Radulescu determinandu-i pe procurorii Parchetului instantei supreme sa schimbe incadrarea juridica a faptei comise de presedintele AFAN. Ieri, presedintele AFAN, Alexandru Radulescu, a fost acuzat de tentativa de omor calificat si incalcarea regimului armelor si munitiilor, dupa ce, la 25 iunie, l-a impuscat in cap pe Radulescu, care se scalda intr-un lac din judetul Dambovita.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.