Dupa prima mansa din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor se poate spune ca adversarul ros-albastrilor din runda secunda este campioana Sloveniei, Gorica, care a invins miercuri seara cu 3-1 in Irlanda de Nord, pe Linfield. Daca in returul co

Dupa prima mansa din turul 1 preliminar al Ligii Campionilor se poate spune ca adversarul ros-albastrilor din runda secunda este campioana Sloveniei, Gorica, care a invins miercuri seara cu 3-1 in Irlanda de Nord, pe Linfield.

Daca in returul confruntarii dintre sloveni si nord-irlandezi, programat miercurea viitoare, nu se va petrece un miracol, Steaua si Gorica se vor intalni in turul 2 preliminar, la
25 iulie, la ora 20:00, primul meci fiind programat la Bucuresti.
COSMAR. La meciul de miercuri seara, dintre Linfield si Gorica, disputat pe stadionul Windsor Park in prezenta a circa 1.500 de spectatori, a fost prezent si un ""spion"" stelist, antrenorul secund Catalin Necula. Partida si calificarea au fost transate, practic, in minutul 27, cand slovenii conduceau deja cu 2-0, prin ""dubla"" atacantului Enes Demirovici. In urma cu noua ani, acelasi jucator semna, printr-un gol marcat in ultimele secunde, eliminarea din Cupa UEFA a Otelului Galati, echipa condusa atunci de actualul manager general al Stelei, Mihai Stoica. In Irlanda de Nord, antrenorul celor de la Gorica, Pavel Pinii a utilizat urmatoarea formula: Pirih - Srebrnic (a€™84 Jogan), Pitamic (a€™63 Nikolici), Suler - Kovacevici, Dedici, Jokici, Ziveci - Sturm (a€™75 Rexhaj), Burgici, Demirovici. De remarcat ca Linfield a beneficiat de doua penalty-uri, primul fiind ratat in prima repriza, iar cel de-al doilea fiind transformat in minutul 58 de catre Dickson. Al treilea gol al celor de la Gorica a fost reusit de Sturm, in minutul 66.
PREGATIRE. Stelistii si-au aflat viitorul adversar in cantonamentul din Olanda, de la Mierlo, acolo unde aseara au disputat un meci amical cu turcii de la Rizespor. Antrenorul Cosmin Olaroiu, care aseara a primit si toate datele despre Gorica de la secundul Necula, nu i-a putut folosi pe capitanul Radoi (accidentat) si pe israelianul Saban, inca nepus la punct cu pregatirea fizica. In afara acestui joc, ros-albastrii mai au programate alte doua partide de verificare, cu o echipa de amatori belgiana si, la 18 iulie, cu echipa olandeza NAC Breda.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.