Elev
Varsta: 18 ani Elevul Catalin-Adrian Dochita, de la Grupul Scolar ""Gh. Asachi"" din Capitala, a obtinut ""Mentiunea de Onoare"" la consursul ""Primul pas spre Premiul Nobel in Fizica"", ce s-a desfasurat la Varsovia-Polonia. La a 14-a e
Elev
Varsta: 18 ani Elevul Catalin-Adrian Dochita, de la Grupul Scolar ""Gh. Asachi"" din Capitala, a obtinut ""Mentiunea de Onoare"" la consursul ""Primul pas spre Premiul Nobel in Fizica"", ce s-a desfasurat la Varsovia-Polonia. La a 14-a editie a Competitiei Internationale de Cercetari in Fizica au participat elevi si studenti din 45 de tari. Catalin-Adrian Dochita este primul elev de la un grup scolar industrial care obtine un asemenea trofeu important si singurul roman care a luat premiu anul acesta. El ne-a marturisit: ""Pentru mine acest premiu inseamna un atu in plus fata de ceilalti candidati de la Facultatea de Constructii pe care vreau s-o urmez. Am lucrat cinci luni la lucrarea care a castigat aceasta distinctie"". Pentru premiul castigat, Jurnalul National il declara pe Catalin-Adrian Dochita ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.