Cantaret turc
Varsta: 33 de ani Solistul Tarkan, unul dintre cei mai de succes cantareti din Turcia, concerteaza astazi in Romania. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti si face parte din turneul international de promovar
Cantaret turc
Varsta: 33 de ani Solistul Tarkan, unul dintre cei mai de succes cantareti din Turcia, concerteaza astazi in Romania. Evenimentul va avea loc la Sala Polivalenta din Bucuresti si face parte din turneul international de promovare a primului sau material in engleza, ""Come Closer"". Artistul este cunoscut pentru show-urile antrenante pe care le produce. De obicei, din program nu lipsesc artificiile, focul si dansatorii. Remarcat inca din 1994, cand si-a lansat al doilea album - ""Aacayipsin"", vandut in doua milioane de exemplare, Tarkan si-a castigat in timp titlul de artist international. Este cunoscut in Europa, dar si in America pentru melodia ""Simarik"" (""Kiss Kiss""). Si-a asigurat popularitatea in 2003 cu albumul ""Dudu"". Pentru sustinerea acestui concert, Jurnalul National il declara pe Tarkan ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.