Fostul secretar de stat de la Ministerul Sanatatii, Virgil Paunescu, a fost numit de seful statului consilier prezidential in fruntea Departamentului de Sanatate Publica, nou infiintat. Paunescu, membru PNL, a fost demis din Guvern luna trecuta,
Fostul secretar de stat de la Ministerul Sanatatii, Virgil Paunescu, a fost numit de seful statului consilier prezidential in fruntea Departamentului de Sanatate Publica, nou infiintat.

Paunescu, membru PNL, a fost demis din Guvern luna trecuta, fara sa primeasca nici o explicatie sau un repros de la Nicolaescu, el declarand ca a aflat din presa despre concedierea sa. ""O ora am discutat cu premierul cand m-a numit secretar de stat si mi-ar fi placut sa discut cel putin cinci minute cand m-a demis"", a declarat el atunci Jurnalului National. Prof. dr. Virgil Paunescu a fost director al Spitalului Judetean de Urgenta Timisoara pana in octombrie 2005 si presedinte al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate in 2000.
ALT DEPARTAMENT. Presedintele Traian Basescu a infiintat la Cotroceni si un Departament de Invatamant si Cercetare, considerand ca educatia si sanatatea sunt doua domenii prioritare, care necesita o atentie sporita din partea institutiilor statului.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.