Torinezii asteapta cu sufletul la gura verdictul in cazul meciurilor trucate. Un singur antrenor a acceptat sa riste si sa vina la Torino inainte sa afle in ce liga va juca echipa sa. Juventus are o singura certitudine legata de viitorul sau:

Torinezii asteapta cu sufletul la gura verdictul in cazul meciurilor trucate. Un singur antrenor a acceptat
sa riste si sa vina la Torino inainte sa afle in ce liga
va juca echipa sa.

Juventus are o singura certitudine legata de viitorul sau: Didier Deschamps. In asteptarea sentintelor in scandalul de coruptie in care este implicata, gruparea torineza si-a gasit un antrenor care este dispus sa o urmeze chiar si in Serie B sau C.
INTELEGERE. Tehnicianul francez s-a aflat la un pas de Juve si in urma cu doi ani. Atunci insa, in ultimul moment, ""bianconeri"", au optat pentru Fabio Capello. De aceasta data o scurta vizita la sediul din ""Galileo Ferraris"" a fost suficienta. Juventus si Deschamps s-au inteles pentru un contract pe doi ani, cu optiune de prelungire pentru inca un sezon. ""Sunt foarte bucuros ca m-am intors. Sunt legat de istoria lui Juve, iar suporterii isi amintesc ca dadeam totul pe teren. Acum si echipa va trebui sa faca la fel"", a spus noul tehnician bianconero. Ca jucator, Deschamps a petrecut la Torino cei mai frumosi ani ai carierei sale. A cucerit trei ""scudetti"", Liga Campionilor in 1996, Supercupa Europei si Cupa Intercontinentala. Francezul si-a dovedit abilitatile si ca antrenor, ajungand cu AS Moanco in finala Ligii Campionilor, in 2003.
RECONSTRUCTIE. Didier Deschamps si Alessandro Del Piero, care a spus intotdeauna ca vrea sa ramana la Juventus, vor fi elementele centrale in jurul carora se va dezvolta noua Juventus. Tinerii Palladino, Marchionni sau Konko, dar si bulgarul Bojinov, sosit in locul lui Adi Mutu, vor pune si ei umarul la reconstructia echipei.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.