La trei ani de la Revolutia din 1989, TVR punea stapanire pe sambetele telespectatorilor cu un serial italian care l-a facut pe comisarul Cattani la fel de celebru ca pe un alt erou de serial politist - Colombo. Dupa 12 ani de la premiera, TVR
La trei ani de la Revolutia din 1989, TVR punea stapanire pe sambetele telespectatorilor cu un serial italian care l-a facut pe comisarul Cattani la fel de celebru ca pe un alt erou de serial politist - Colombo.

Dupa 12 ani de la premiera, TVR aducea si ultima serie, cea de-a zecea, pentru ca, in 2006, sa le ofere telespectatorilor posibilitatea de a revedea integral acest serial de exceptie pe TVR 2. Din 12 iulie, serialul ""Caracatita"", difuzat de TVR 2 in fiecare seara, de luni pana joi, de la ora 20:35, va debuta cu prima serie, telespectatorii avand ocazia sa urmareasca, fara intrerupere, toate cele 10 sezoane realizate de-a lungul a patru ani.
""Caracatita"" a devenit un fel de epopee a catorva personaje, in frunte cu Cattani - Silvia Conti (Patricia Millardet), Tano Cariddi (Remo Girone), Else (sotia lui Cattani, interpretata de Nicole Jamet).
Dupa numai cateva serii difuzate, ""Caracatita"" a fost considerat de telespectatorii din intreaga lume, dar si de critici ca fiind cel mai bun film despre Mafia, mult mai real si mai bine realizat decat alte productii pe aceeasi tema, precum ""Nasul"" lui Copolla sau ""Once Upon A Time in America"" in regia lui Sergio Leone.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.