Canoist
Varsta: 25 de ani Braileanul Florin Mironcic este noul ""baiat de aur"" al kaiacului si canoei romanesti. El a obtinut doua medalii de aur si una de argint in cadrul Campionatelor desfasurate la Racice, in Cehia. Intre o premiere si
Canoist
Varsta: 25 de ani Braileanul Florin Mironcic este noul ""baiat de aur"" al kaiacului si canoei romanesti. El a obtinut doua medalii de aur si una de argint in cadrul Campionatelor desfasurate la Racice, in Cehia. Intre o premiere si o cursa, Mironcic ne-a declarat: ""Este un vis implinit! Nu ma asteptam sa iasa atat de bine!"". Ivan Patzaichin, vicepresedintele si antrenorul lotului de canoe, a completat: ""Ma asteptam la aceste rezultate din partea lui Florin. Nu este o surpriza. El doar a confirmat rezultatele din verificari. Nu stiu daca este un viitor Patzaichin, doar de el depinde acest lucru daca va fi in continuare la fel de muncitor si de modest ca pana acum"". Pentru rezultatele obtinute la Campionatul European de Kaiac-canoe, Jurnalul National il declara pe Florin Mironcic ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.