Scriitor Scriitorul Dan Dumitrescu isi lanseaza astazi romanul ""Eu, soldatul lui Allah"". Evenimentul are loc la implinirea unui an de cand o serie de explozii a lovit sistemul de transport din Londra. Volumul este scris intr-un limbaj cinematog
Scriitor

Scriitorul Dan Dumitrescu isi lanseaza astazi romanul ""Eu, soldatul lui Allah"". Evenimentul are loc la implinirea unui an de cand o serie de explozii a lovit sistemul de transport din Londra. Volumul este scris intr-un limbaj cinematografic, pe bazele marturiei supravietuitorilor, in incercarea de a reconstitui cumplitele evenimente din capitala britanica. ""Eu, soldatul lui Allah"" face parte dintr-un ciclu pe care autorul l-a inchinat luptei impotriva terorismului. Pana in prezent, din acest ciclu au vazut lumina tiparului ""Ziua terorii"" - atentatele de la 11 septembrie din SUA; ""Varstele razboiului"" - recentul razboi din Irak; ""Masacrul inocentilor"" - masacrul de la scoala din Beslan, Ossetia de Nord, 2004. Pentru noua sa aparitie editoriala, Jurnalul National il declara pe Dan Dumitrescu ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.