Intr-o singura zi Dacia si-a completat cele 4.576 de locuri primite in programul de innoire a parcului auto. ""Numarul de locuri primit de producator este destul de mic daca se tine cont de puterea companiei, insa asteptam locuri suplimentare la
Intr-o singura zi Dacia si-a completat cele 4.576 de locuri primite in programul de innoire a parcului auto.

""Numarul de locuri primit de producator este destul de mic daca se tine cont de puterea companiei, insa asteptam locuri suplimentare la redistribuirea prin care li se vor lua din locuri celor care nu si-au completat 80% din alocatia primita"", a spus Jacques Abot, directorul comercial al companiei.
Programul gestionat de Administratia Fondului de Mediu scoate din circulatie 16.500 de masini mai vechi de 12 ani, in schimbul carora proprietarii isi pot cumpara masini noi, economisind 3.000 de lei noi care sunt oferiti de stat ca prima pentru casarea masinii vechi. Beneficiarii programului mai pot cumpara masini marca Peugeot, Opel, Ford, CitroIn, Daewoo, Fiat, Lada, Mitsubishi, Renault, Hyundai, Chevrolet, Audi, Seat, Porsche sau Volkswagen.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.