Cainii s-au umplut de penibil in al doilea meci amical sustinut in turneul francez, fiind invinsi, scor 0-1, de o echipa din liga a patra, ultima din Franta, dupa aceasta categorie mai existand doar... fotbalul feminin! Cat optimism pe con
Cainii s-au umplut de penibil in al doilea meci amical
sustinut in turneul francez, fiind invinsi, scor 0-1, de
o echipa din liga a patra, ultima din Franta, dupa aceasta
categorie mai existand doar... fotbalul feminin!


Cat optimism pe conducatorii dinamovisti inaintea plecarii ""in vizita de lucru"" din Franta. ""La lotul pe care il avem se vede Liga Campionilor"", declara Cristi Borcea. Ajuns la fata locului, oficialul a intrat direct in ""febra"" amicalului cu Croix de Savoie. Cum cine? O echipa de amatori de liga a patra care, chiar daca ar vrea sa retrogradeze, nu ar mai avea unde. Este ultima categorie a fotbalului francez.
DEJA IN LIGA. Rezultatul final nu este o noutate. Fanii s-au obisnuit o data cu trecerea anilor cu umilintele. A fost 0-1 la final, insa antrenorul Mircea Rednic pare dezinteresat: ""Se mai intampla. Chiar nu ma ingrijoreaza rezultatul"". Poate chiar nu l-a interesat pe tehnicianul dinamovist, dar peste o saptamana vine meciul cu Hibernians, din Cupa UEFA.
Intr-adevar, este vorba de o echipa malteza, dar un semnal de alarma tot trebuie tras dupa umilinta suportata in fata unor amatori, ai caror tineri jucatori au avut ieri sedinta cu parintii! Conducerea sa stea linistita. Nu trebuie mult efort pentru a ajunge in Liga. Dinamo este deja acolo, dar in Liga1, adica noua denumire a fostei Divizii A, care va debuta la 29 iulie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.