Adolescentul ""problema"" al Baniei, Iustin Covei, este din nou in atentia politistilor craioveni dupa ce un tanar de 18 ani a depus o plangere in care-l acuza pe acesta ca l-ar fi batut. Costin Dascalu spune ca incidentul a avut loc in noaptea d
Adolescentul ""problema"" al Baniei, Iustin Covei, este din nou in atentia politistilor craioveni dupa ce un tanar de 18 ani a depus o plangere in care-l acuza pe acesta ca l-ar fi batut.

Costin Dascalu spune ca incidentul a avut loc in noaptea de 16 spre 17 iunie, in apropierea discotecii NRG. ""Avusesem cateva divergente cu el in trecut, dar nimic deosebit. In acea noapte eram cu un prieten si ne duceam sa luam ceva de mancare. Pe drum ne-am intalnit cu Iustin, care mi-a zis ca vrea sa vorbeasca ceva cu mine. La un moment dat a scos ceva din buzunar, cred ca era o rozeta metalica, si m-a lovit in obrazul stang"", a povestit Costin politistilor.
CERTIFICAT. Tanarul mai spune ca a stat doua saptamani in spital, timp in care a suferit mai multe interventii medicale. El le-a aratat politistilor si un certificat medico-legal eliberat de Institutul de Medicina Legala Craiova, care demonstreaza ca a avut nevoie de 25 de zile de ingrijiri medicale.
Subcomisarul Nicusor Cojocaru, adjunctul sefului Sectiei 3 Politie, acolo unde este inregistrata plangerea, a confirmat ca exista un nou dosar pe numele lui Iustin Covei, dar spune ca deocamdata cercetarile sunt in desfasurare si ca reclamatul inca nu a fost anchetat.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.