Dupa ce presedintele Basescu a refuzat sa ceara demisia ministrului Apararii pe care l-a acuzat insa de puci anti-Romania, purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu, a opinat ieri la un post de radio, ca Atanasiu ar trebui sa plece pentru
Dupa ce presedintele Basescu a refuzat sa ceara demisia ministrului Apararii pe care l-a acuzat insa de puci anti-Romania, purtatorul de cuvant al Presedintiei, Adriana Saftoiu, a opinat ieri la un post de radio, ca Atanasiu ar trebui sa plece pentru ca este in contradictie cu decizia CSAT. ""Daca pe logica domnului Atanasiu ca doamna Mona Musca
si-a dat demisia pentru ca era in contradictie cu guvernul, tare mi-e teama ca ministrul Atanasiu ar trebui sa-si dea si el demisia in cazul acesta, pentru ca se afla intr-o contradictie cu o decizie CSAT, a presedintelui care, conform Constitutiei, este comandantul fortelor armate"", a spus Adriana Saftoiu. Potrivit acesteia, decizia CSAT trebuia acceptata, ""cel putin formal"", si de premier.
CONFIRMARE. Pe de alta parte, presedintele Comisiei pentru aparare a Camerei Deputatilor, Mihai Stanisoara (PD), a anuntat ieri ca existenta documentului privind lobby-ul MApN asupra parlamentarilor a fost confirmata de acest minister, desi ministrul Atanasiu spusese, cu o zi inainte, ca nu stie nimic despre el. (Oana Stancu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.