Conservatorii solicita partenerilor de guvernare convocarea Consiliului National de Coordonare al Coalitiei (CNC) pentru a discuta solicitarile formulate de PC la ultimul Consiliu National al partidului, cand s-a decis ramanerea la guvernare, si pun

Conservatorii solicita partenerilor de guvernare convocarea Consiliului National de Coordonare al Coalitiei (CNC) pentru a discuta solicitarile formulate de PC la ultimul Consiliu National al partidului, cand s-a decis ramanerea la guvernare, si pun conditii pentru votarea Codului Fiscal.

Senatorul Sabin Cutas a transmis ieri in acest sens o scrisoare presedintilor PNL, PD si UDMR, fiind ceruta stabilirea unei date la care sa fie analizate renegocierea protocolului Coalitiei, adoptarea de masuri urgente pentru buna functio-nare a protocoalelor judetene si sustinerea de catre Coalitie a principalelor propuneri legislative ale conservatorilor.
AVERTIZARE. Totodata, deputatul Bogdan Pascu a declarat intr-o conferinta de presa ca PC isi sustine in continuare amendamentul privind neimpozitarea profitului reinvestit din proiectul de Cod Fiscal, respins luni de Comisia de buget-finante. Pascu a avertizat ca, daca aceasta prevedere nu va fi acceptata in plenul de astazi al Camerei, deputatii conservatori nu vor vota proiectul de lege. Nominalizat pentru functia de vicepremier, Bogdan Pascu a mai spus ca presedintele Traian Basescu intarzie semnarea decretului de investire a sa pentru ca, ""probabil"", are activitati care ""nu suporta amanare"". Ieri dupa-amiaza decretul a fost insa semnat, urmand ca Pascu sa fie investit oficial duminica.
HAR-COV. Pe de alta parte, deputatul Daniela Popa a anuntat ieri, ca proiectul PC privind reprezentarea romanilor in administratia locala din judetele Harghita si Covasna a primit aviz favorabil la Comisia Juridica a Camerei Deputatilor. Popa a precizat ca PC este dispus sa voteze Statutul minoritatilor nationale cu conditia ca mai intai sa fie adoptat in plen proiectul privind romanii din Har-Cov.
Liderul PC, Dan Voiculescu, si-a facut si el aparitia la sfarsitul conferintei, anuntand ca este bunic pentru a treia oara. Fiica sa Corina a nascut o fetita de 2,6 kg, pe care o cheama Mara.

CODUL APARAT


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.