De maine si pana la 7 iulie, sapte solisti si formatii, finalistii admisi la cea de-a doua editie a Festivalului de Muzica Tanara Prometheus, incearca sa castige simpatia publicului de la Sfantu Gheorghe. Sapte seri, sapte concurenti in recital.

De maine si pana la 7 iulie, sapte solisti si formatii, finalistii admisi la cea de-a doua editie a Festivalului de Muzica Tanara Prometheus, incearca sa castige simpatia publicului de la Sfantu Gheorghe.

Sapte seri, sapte concurenti in recital. O a opta seara, in care proba consta in prezentarea unei compozitii proprii pe un text impus, care apartine cantautorului Ovidiu Mihailescu. A noua seara, cea a emotiilor, este rezervata galei de premiere, in care laureatii sunt desemnati de public, unul dintre ei urmand sa intre in posesia marelui premiu, in valoare de 1.000 RON. De asemenea, cele mai bune formatii vor fi invitate sa cante la Festivalul de Film Anonimvl (14-19 august).
SURPRIZE. Asa arata, pe scurt, programul celei de-a doua editii a Festivalului de Muzica Tanara Prometheus, care se desfasoara la Sfantu Gheorghe, in Delta Dunarii. Cei sapte finalisti au fost alesi in urma unei selectii ce
s-a incheiat la mijlocul lunii iunie, din cei 15 inscrisi in concurs.
Pe langa concursul propriu-zis, programul evenimentului cuprinde concerte in Dolphin Camping, work-shop-uri pe malul marii, excursii in Delta, dialoguri cu publicul si distractie la liber. Organizatorii spera ca presedintele festivalului, Nicu Alifantis, sa ofere, ca si la editia precedenta, un recital-surpriza, in ultima seara a evenimentului.

SAPTE CONCURENTI PENTRU 1.000 RON


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.