Tribunalul Bucuresti a judecat ieri cererea Parchetului pentru prelungirea mandatului de arestare emis pe numele lui Ovidiu Tender in urma cu patru luni. Procurorul de sedinta a cerut mentinerea omului de afaceri dupa gratii, pe motiv ca acesta p
Tribunalul Bucuresti a judecat ieri cererea Parchetului pentru prelungirea mandatului de arestare emis pe numele lui Ovidiu Tender in urma cu patru luni.

Procurorul de sedinta a cerut mentinerea omului de afaceri dupa gratii, pe motiv ca acesta prezinta pericol pentru ordinea publica, pentru ca nu a fost finalizata expertiza in cauza si pentru ca este necesara reaudierea unor persoane.
In replica, aparatorii lui Tender au sustinut ca nu exista probe care sa dovedeasca afirmatiile Parchetului, iar actele de urmarire penala nu impiedica eliberarea clientului lor. Procesul fusese initial programat pentru ora 10:00, dar a inceput cinci ore mai tarziu, din cauza mai multor incidente. Mai intai, judecatorul care se ocupa ieri de prelungiri s-a nimerit sa fie chiar cel care l-a arestat pe Tender. Dupa ce s-a gasit un magistrat care nu era incompatibil, a urmat o pana de curent, apoi procurorul de sedinta a trebuit sa plece timp de doua ore la o alta instanta. La inchiderea editiei, judecatorul nu luase inca o hotarare in cauza. (Miruna Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.