Pilot
varsta: 15 de ani Pilotul Robert Muresan, in varsta de numai 15 ani, face istorie pentru Romania calificandu-se pe grila de start a unei etape de Campionat Mondial la Motociclism Viteza. El s-a aflat duminica pe grila de start a clasei
Pilot
varsta: 15 de ani Pilotul Robert Muresan, in varsta de numai 15 ani, face istorie pentru Romania calificandu-se pe grila de start a unei etape de Campionat Mondial la Motociclism Viteza. El s-a aflat duminica pe grila de start a clasei 125 cc (centimetri cubi) din cadrul etapei de la Assen, Olanda, ceea ce nu a reusit la Istanbul, din cauza ca motorul motocicletei sale a cedat. Tanarul pilot a obtinut penultimul timp din sesiunea a doua a calificarii, insa s-a incadrat in barem si astfel a putut sa se alinieze pe grila de start si sa concureze alaturi de cei mai valorosi alergatori ai momentului. In 2005, Robert Muresan a fost premiat pentru cel mai bun rezultat romanesc obtinut in competitiile internationale de motociclism. Pentru aceasta calificare in premiera pentru un roman, Jurnalul National il declara pe Robert Muresan ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.