Kia - MPV cu sapte locuri Urmand sa inceapa la data de 25 mai, Salonul International de la Madrid va consemna si lansarea ultimei noutati Kia, noul MPV. Cu sapte locuri, dispuse intr-o asezare 2-3-2, noul Carens este superior din punct de vedere al
Kia - MPV cu sapte locuri
Urmand sa inceapa la data de 25 mai, Salonul International de la Madrid va consemna si lansarea ultimei noutati Kia, noul MPV. Cu sapte locuri, dispuse intr-o asezare 2-3-2, noul Carens este superior din punct de vedere al dimensiunilor fata de generatiile anterioare. Ultimul rand de scaune se poate rabata complet.
Legislatie - Permis unic in Uniunea Europeana
Incepand din 2012, soferii din tarile membre ale Uniunii Europene vor avea un permis unic de conducere, aceasta masura urmand sa fie adoptata pentru eliminarea fraudelor. Cel mai probabil, documentul va fi eliberat pe o perioada de zece ani, vizandu-se eliminarea ""turismului"" pentru obtinerea carnetului in alta tara.
Saab - Vanzari-record pentru firma suedeza
Dupa cativa ani mai anosti, vanzarile modelelor Saab au cunoscut o crestere neasteptata
in primele trei luni ale acestui an, firma suedeza batandu-si propriile recorduri cu peste 25%. Conform oficialilor suedezi, acest lucru se datoreaza aparitiei unor modele pe segmentele care nu au fost reprezentate in trecut.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.