Favorita pe hartie, Argentina a primit lovitura inca din start, cand starul Barcelonei, Rafa Marquez, a deschis scorul in minutul 6. Norocul oamenilor lui Pekerman a fost inspiratia de dupa doar 4 minute a lui Crespo, care a egalat in urma unui corne

Favorita pe hartie, Argentina a primit lovitura inca din start, cand starul Barcelonei, Rafa Marquez, a deschis scorul in minutul 6. Norocul oamenilor lui Pekerman a fost inspiratia de dupa doar 4 minute a lui Crespo, care a egalat in urma unui corner. A urmat o repriza nebuna, cu ocazii de ambele parti dar parca Mexic a parut mai conectata la joc. Dupa reluare, argentinienii, avertizati, au aratat mai multa prudenta dar si carente la constructie, asta insa in conditiile in care mexicanii s-au aparat la sacrificiu. Pe final nimeni nu a mai riscat si s-a intrat in prelungiri. Unde Maxi Rodriguez (foto) a inscris un gol senzational, intr-un moment in care multi se gandeau la prelungiri. Un cadou pentru o tara intreaga dar si pentru coechipierul sau Riquelme, care ieri a implinit 28 de ani. (Daniel Stan)

ARGENTINA - MEXIC 2-1 (d.p.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.