Iubitorii de arta vor putea sa-si extinda colectiile participand la licitatia organizata de casa Alis astazi, incepand cu ora 11:00, la sediul din Teatrul National de Opereta ""Ion Dacian"". Vedeta licitatiei este un nud realizat de Emanoil Panait
Iubitorii de arta vor putea sa-si extinda colectiile participand la licitatia organizata de casa Alis astazi, incepand cu ora 11:00, la sediul din Teatrul National de Opereta ""Ion Dacian"".

Vedeta licitatiei este un nud realizat de Emanoil Panaiteanu Bardasare, datat 1875, lucrare care a figurat in Retrospectiva organizata la Muzeul de Arta din Iasi. Tabloul este un ulei pe panza (113x96cm) al carui pret de licitatie porneste de la 10.000 de lei noi. Participantii la licitatie mai pot alege ""Un zugrav"", autoportret al pictorului Ipolit Strambulescu, al carui pret de pornire este de 3.500 lei, gravura ""Alegorie"" realizata de Salvador Dali (pret de pronire 1.000 de lei), o ""Madona"" realizata de Ioan Gheorghiu (pret de pornire 6.500 lei) sau un ""Nud culcat"" realizat de Nicolae Enea (pret de pornire 3.000 lei). Catalogul complet poate fi consultat la www.alis.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.