Rodaj spaniol reusit Calificati in optimi dupa primele doua partide, ibericii si-au permis sa schimbe garnitura obisnuita, efectuand un meci de intretinere inaintea fazelor superioare. Cu biletele pentru optimi deja acontate in urma victoriil

Rodaj spaniol reusit

Calificati in optimi dupa primele doua partide, ibericii si-au permis sa schimbe garnitura obisnuita, efectuand un meci de intretinere inaintea fazelor superioare.

Cu biletele pentru optimi deja acontate in urma victoriilor cu Ucraina si Tunisia, Spania n-a avut alt scop in meciul de ieri, de la Kaiserslautern, contra Arabiei Saudite, decat sa-si odihneasca o parte dintre titulari.
MENAJATI. Pe banca de rezerve a ibericilor s-au regasit nu mai putin de opt dintre oamenii care au dus greul in primele doua partide, Luis Aragones menajandu-i din primul minut pe Casillas, Pernia, Puyol, Xavi, Fernando Torres, Ramos, Pablo si Xavi Alonso. In pofida acestui lucru, spaniolii au dominat autoritar. Unicul gol a fost marcat in minutul 36, in urma unei faze fixe, cand Reyes a centrat ca la manual de pe partea stanga, iar Joaquin a reluat imparabil cu capul, din sase metri.
ATMOSFERA. Renovata total pana la inceputul acestui an, arena ""Fritz-Walter"" din Kaiserslautern a fost plina, mai mult de jumatate din cei 46.000 de spectatori fiind spanioli, care, condusi de celebrul Manolo, au creat o atmosfera de vis. In ceea ce-i priveste de sauditi, daca nu s-au remarcat prin numarul suporterilor, au socat in schimb prin faptul ca mai multi ziaristi arabi s-au ridicat de la masa presei cu cateva clipe inainte de start, incepand sa se roage pentru succesul selectionatei antrenate de Paqueta. In celalalt meci al grupei, Ucraina a depasit Tunisia cu 1-0, prin golul marcat, din penalty, de Sevcenko, in minutul 70.

ARABIA SAUDITA - SPANIA 0-1


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.