Rodaj spaniol reusit

Calificati in optimi dupa primele doua partide, ibericii si-au permis sa schimbe garnitura obisnuita, efectuand un meci de intretinere inaintea fazelor superioare.

Cu biletele pentru optimi deja acontate in urma victoriilor cu Ucraina si Tunisia, Spania n-a avut alt scop in meciul de ieri, de la Kaiserslautern, contra Arabiei Saudite, decat sa-si odihneasca o parte dintre titulari.
MENAJATI. Pe banca de rezerve a ibericilor s-au regasit nu mai putin de opt dintre oamenii care au dus greul in primele doua partide, Luis Aragones menajandu-i din primul minut pe Casillas, Pernia, Puyol, Xavi, Fernando Torres, Ramos, Pablo si Xavi Alonso. In pofida acestui lucru, spaniolii au dominat autoritar. Unicul gol a fost marcat in minutul 36, in urma unei faze fixe, cand Reyes a centrat ca la manual de pe partea stanga, iar Joaquin a reluat imparabil cu capul, din sase metri.
ATMOSFERA. Renovata total pana la inceputul acestui an, arena ""Fritz-Walter"" din Kaiserslautern a fost plina, mai mult de jumatate din cei 46.000 de spectatori fiind spanioli, care, condusi de celebrul Manolo, au creat o atmosfera de vis. In ceea ce-i priveste de sauditi, daca nu s-au remarcat prin numarul suporterilor, au socat in schimb prin faptul ca mai multi ziaristi arabi s-au ridicat de la masa presei cu cateva clipe inainte de start, incepand sa se roage pentru succesul selectionatei antrenate de Paqueta. In celalalt meci al grupei, Ucraina a depasit Tunisia cu 1-0, prin golul marcat, din penalty, de Sevcenko, in minutul 70.

ARABIA SAUDITA - SPANIA 0-1