Dansator de flamenco
varsta: 37 de ani Celebrul dansator de flamenco Joaquin Cortes va sustine astazi un spectacol la Sala Palatului. Artistul, ale carui picioare sunt asigurate pentru suma de trei milioane de euro, a studiat dansul clasic de
Dansator de flamenco
varsta: 37 de ani Celebrul dansator de flamenco Joaquin Cortes va sustine astazi un spectacol la Sala Palatului. Artistul, ale carui picioare sunt asigurate pentru suma de trei milioane de euro, a studiat dansul clasic de la varsta de 12 ani si s-a afirmat ca solist al Baletului National Spaniol. La Bucuresti va prezenta publicului roman, in cadrul editiei 2006 a ""Intalnirilor JTI"", cel mai nou spectacol al sau, ""Mi soledad"", care a avut premiera mondiala in luna mai a anului trecut. Cortes va fi acompaniat pe scena de 16 muzicieni si va dansa pe o muzica originala compusa de el impreuna cu Jos... Carbonell si Antonio Carbonell. Pentru sustinerea acestui eveniment artistic, Jurnalul National il declara pe Joaquin Cortes ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.