Firma Euroconstruct, patronata de Dan Besciu si Sorin Vulpescu, proprietarii restaurantului preferat al presedintelui Basescu, Golden Blitz, a castigat un contract de circa 30 de milioane euro pentru lucrari de reparatie la Autostrada Bucuresti-Pites
Firma Euroconstruct, patronata de Dan Besciu si Sorin Vulpescu, proprietarii restaurantului preferat al presedintelui Basescu, Golden Blitz, a castigat un contract de circa 30 de milioane euro pentru lucrari de reparatie la Autostrada Bucuresti-Pitesti.

In 2005, Euroconstruct a mai obtinut un contract de 4 milioane de euro pentru refacerea unui tronson al aceleiasi autostrazi. In plus, firma a mai castigat, alaturi de cinci firme, o licitatie pentru intretinerea celor o suta de artere principale ale Bucurestiului pentru cinci ani, in baza unor contracte de 106 milioane de euro. Fostul asociat al lui Besciu si al lui Vulpescu este Dorin Cocos, sotul Elenei Udrea. (Radu Crivat)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.