Incepand de ieri, timp de doua zile, in statiunea Sinaia, presedintele PC, Dan Voiculescu, se intalneste cu liderii din teritoriu, cu parlamentari si cu ministri ai partidului, pentru a hotari asupra mentinerii protocolului cu Coalitia si despre o ev
Incepand de ieri, timp de doua zile, in statiunea Sinaia, presedintele PC, Dan Voiculescu, se intalneste cu liderii din teritoriu, cu parlamentari si cu ministri ai partidului, pentru a hotari asupra mentinerii protocolului cu Coalitia si despre o eventuala iesire de la guvernare. Astazi, la intalnirea cu presedintele partidului, au fost convocati liderii de filiale, fiind prezenti si parlamentari conservatori.
TEME. In cadrul acestor intalniri va fi luat in discutie modul in care PC colaboreaza in teritoriu, in Parlament si in Guvern cu colegii lor de la celelalte partide ale Coalitiei de guvernare, cate initiative legislative ale conservatorilor au fost sprijinite de Coalitie in Parlament si daca exista judete in care protocolul Coalitiei nu mai functioneaza deloc. Toate aceste discutii si analize pregatesc Consiliul National de maine, ce va avea pe ordinea de zi un singur punct: ramanerea sau retragerea PC de la guvernare.
SITUATIE POLITICA GREA. ""Am avut o intalnire in care am discutat probleme legate de modul in care se desfasoara activitatea in teritoriu. Nu e o noutate ca unele dintre ele sunt puternice, altele medii. Mai avem unele ramase in urma. Am discutat si problemele legate de situatia politica, as numi-o eu dificila, grea, confuza, in care ne aflam"", a declarat, dupa prima zi de consultari, liderul PC, Dan Voiculescu. La randul sau, purtatorul de cuvant al PC, Bogdan Ciuca, a spus ca nu s-a conturat inca nici o decizie in legatura cu iesirea sau nu a partidului de la guvernare, aratand ca exista opinii puternice pro si contra. El a reamintit ca subiectul Voiculescu - CNSAS este inchis si ca acesta nu va avea nici o legatura cu hotararea Consiliului National al PC de maine, privind iesirea sau nu de la guvernare a conservatorilor. (Dana Piciu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.