Elvetia si Franta sunt ultimele doua echipe care obtin biletele pentru optimi. Fotbalistii din Tara Cantoanelor s-au calificat pe primul loc in urma victoriei cu 2-0 din partida contra Coreii de Sud si vor fi insotiti in turul urmator de Franta, cast

Elvetia si Franta sunt ultimele doua echipe care obtin biletele pentru optimi. Fotbalistii din Tara Cantoanelor s-au calificat pe primul loc in urma victoriei cu 2-0 din partida contra Coreii de Sud si vor fi insotiti in turul urmator de Franta, castigatoare cu acelasi scor in meciul cu Togo. In prima parte a jocului, ""cocosii"" lui Raymond Domenech au incercat multe, dar n-au reusit mai nimic. Iar scorul de 0-0 inregistrat pe tabela la pauza nu avea darul sa-i linisteasca, avand in vedere ca ar fi trebuit sa castige la doua goluri diferenta pentru a nu depinde de rezultatul de la Hanovra. Apele s-au calmat insa in repriza secunda, Vieira si Henry marcand de doua ori in decurs de sase minute. In celalalt meci, Elvetia a trecut cu 2-0 de Coreea de Sud in urma reusitelor lui Senderos si Frei, ultima controversata din cauza unei pozitii suspecte de ofsaid. Dupa partidele de ieri s-au stabilit si ultimele doua intalniri din optimi: Elvetia - Ucraina si Spania - Franta.

TOGO - FRANTA 0-2


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.