Desi patronul lui Poli Timisoara, Marian Iancu, a anuntat ca Razvan Lucescu va fi prezentat oficial luni ca antrenor al echipei de pe Bega, tehnicianul s-a intalnit cu George Copos, care aproape l-a convins sa ramana in Giulesti.

Razvan Lucescu se zbate acum intre cuvantul dat patronului timisorean si sentimentele care il leaga de jucatorii rapidisti. Sentimental, antrenorul a mai cedat si in urma cu un an, cand s-a intors in Giulesti la rugamintile suporterilor si ale jucatorilor, care au intrat in greva si i-au cerut lui Copos sa-l repuna in functie. Tocmai pe acest lucru s-au bazat si acum actionarii Rapidului, care au incercat prin acelasi Copos sa-l intoarca din drum pe Lucescu, inainte ca acesta sa-si dea semnatura pe contractul cu Poli. Discutiile dintre cei doi au durat cateva ore. Patronul rapidist l-a contactat se pare si pe finantatorul Marian Iancu, pentru a-i cere acestuia intelegere fata de situatia lui Razvan Lucescu.
INCREDERE. Marian Iancu era totusi linistit ieri, bazandu-se pe cuvantul lui Razvan: ""Doar daca traim in Trinidad&Tobago sau in alta tara bananiera se poate intampla ca Razvan sa se intoarca la Rapid. Nici nu ma intereseaza astfel de speculatii. Sunt un om serios, ca si Razvan, si imi pare rau ca altii nu au stiut sa-l aprecieze la adevarata lui valoare, pentru ca nu se mai ajungea aici. Eu sunt convins ca am stat de vorba cu un om corect, de cuvant"".
ATAC. Pe de alta parte, Jean Valvis a anuntat inca de miercuri ca Lucescu a primit o oferta de salariu mai mare ca la Poli si ca acesta va reveni in Giulesti. Asaltul asupra antrenorului s-a dat pe toate partile: actionari, jucatori si chiar familie, Mircea Lucescu sfatuindu-si fiul sa nu-si lase munca inceputa si s-o ia de la capat cu alta echipa.

JUCATORII AU FACUT PRESIUNI