Coreenii au egalat norocos, intr-un moment in care totul se indrepta spre o victorie a ""cocosilor"", care au acumulat doar doua puncte inaintea ultimului meci din grupe. Francezii au inceput mai bine si au avut prima ocazie in minutul 6, cand portar

Coreenii au egalat norocos, intr-un moment in care totul se indrepta spre o victorie a ""cocosilor"", care au acumulat doar doua puncte inaintea ultimului meci din grupe. Francezii au inceput mai bine si au avut prima ocazie in minutul 6, cand portarul coreean a avut o interventie salvatoare la reluarea lui Wiltord. Dupa numai trei minute, sutul aceluiasi Wiltord a fost deviat, balonul a ajuns la Henry, care a inscris primul gol al ""albastrilor"" la Cupa Mondiala dupa o pauza de opt ani. Elevii lui Raymond Domenech au fost aproape de desprindere in minutul 32, cand balonul trimis cu capul de Vieira a fost respins de dupa linia de fund, dar arbitrii au considerat ca acesta nu a intrat cu toata circumferinta in poarta. Francezii au dominat teritorial si in partea secunda, insa, contrar cursului jocului, Park a egalat dupa o deviere norocoasa, la care Barthez si Gallas au ramas fara replica. Domenech nu va putea conta in meciul cu Togo pe Zidane, care a primit aseara al doilea cartonas galben la CM.

FRANTA - COREEA DE SUD 1-1


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.