Incepand de ieri, pavilionul central de la Romexpo gazduieste editia a II-a a expozitiei cu vanzare Parcul Tiriac Auto. Grupul Tiriac Auto prezinta la Romexpo, pana la 25 iunie, toate marcile pe care le are in portofoliu: Mercedes-Benz, Smart

Incepand de ieri, pavilionul central de la Romexpo gazduieste editia a II-a
a expozitiei cu vanzare
Parcul Tiriac Auto.

Grupul Tiriac Auto prezinta la Romexpo, pana la 25 iunie, toate marcile pe care le are in portofoliu: Mercedes-Benz, Smart, Dodge, Chrysler, Jeep, Mitsubishi, Land Rover, Jaguar, Ford, Mazda si Hyundai. Expozitia reuneste peste 150 de modele auto, care pot fi vizitate zilnic intre orele 10:00 si 22:00. Intrarea este gratuita.
PROMOTII. ""Am incercat sa pregatim o oferta pentru toate buzunarele, preturile masinilor din expozitie incepand de la 7.100 de euro si ajungand pana la 470.000 de euro, cat costa noul Maybach"", a declarat Ion Tiriac, prezent la eveniment. Persoanele care vor achizitiona masini de la targ vor beneficia de o serie de facilitati si discounturi. Clientii care aleg mo-delele Mercedes-Benz Clasa C si Clasa E primesc bonus dotari de 4.000, respectiv 5.000 de euro. Cei care opteaza pentru modelul Chrysler 300 C primesc o reducere de 2.000 de euro.
Modelele Mitsubishi Colt si Pajero Sport beneficiaza de trei ani de intretinere gratuita. Land Rover Freelander poate fi achizitionat cu un discount de 3.000 de euro, iar modelele marcii britanice Jaguar beneficiaza de discounturi cuprinse intre 5% si 20%.

OFF ROAD. Masinile de teren pot fi testate


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.