Fostul consilier guvernamental Fanel Pavalache ar putea fi eliberat inainte de executarea celor sase ani de inchisoare la care a fost condamnat pentru coruptie. Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Giurgiu si-a dat ieri girul, in
Fostul consilier guvernamental Fanel Pavalache ar putea fi eliberat inainte de executarea celor sase ani de inchisoare la care a fost condamnat pentru coruptie.

Comisia de eliberari conditionate de la Penitenciarul Giurgiu si-a dat ieri girul, in unanimitate, pentru ca Pavalache sa devina un om liber. ""Crapul"" a efectuat pana acum trei ani si sapte lui din condamnarea primita in legatura cu Banca Internationala a Religiilor (BIR) si, in timpul detentiei a muncit. Cazul urmeaza sa fie analizat la Judecatoria Giurgiu, care va da, hotararea finala. Pavalache a fost arestat la 25 noiembrie 2002 in urma unui flagrant si acuzat ca a cerut 4 milioane de dolari, din care a primit 20.000 de dolari pentru a influenta stoparea procedurii de lichidare a BIR. (M. Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.