Indiferent de esalonul in care activeaza, oamenii de fotbal au inclus in program ca dupa fiecare partida sa stea la o bere sau un pahar cu vin. Asa se intampla si la Victoria Chirnogi, echipa din campionatul judetean. Despre comuna Chirnogi, di

Indiferent de esalonul in care activeaza, oamenii de fotbal au inclus in program ca dupa fiecare partida sa stea la o bere sau un pahar cu vin. Asa se intampla si la Victoria Chirnogi, echipa din campionatul judetean.

Despre comuna Chirnogi, din judetul Calarasi, se spune ca poate fi inundata numai daca toamna, dupa culesul viilor, se sparg toate butoaiele cu vin si lichidul se revarsa pe ulite. Alt pericol nici ca exista. E adevarat, este numai o fabula. Dar pe langa faptul ca sunt mari producatori de vin, chirnogenii sunt recunoscuti si drept consumatori inraiti.
ACTIUNE. Ca orice comuna cu pretentii, Chirnogiul are si o echipa de fotbal. Acum vreo 7-8 ani era spaima judetului, dar acum a ajuns o trupa fara directie. Daca primarul a schimbat carmaciul dupa bunul sau plac e si normal sa se intample asa. Remunerati simbolic, jucatorii de la Victoria Chirnogi joaca mai mult din placere. Pentru ei reprezinta o bucurie nebuna ca dupa fiecare meci sa stea in fata unei beri sau a unui pahar cu vin.

FERICIRE. Nu mai conteaza ca derbiul cu Steaua Radovanu s-a incheiat la egalitate, 0-0, si ca la finalul campionatului, echipa a ocupat abia locul 8. Nici nu s-a terminat bine meciul ca deja toata lumea este anuntata ca trebuie sa se prezinte la ""Dorel"", presedintele clubului, acolo unde are loc banchetul de final de sezon.

AMATOR. Ilie Zarambeanu (centru) iubeste echipa din Chirnogi, dar mai ales berea


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.