Procurorii Parchetului General au pierdut si ultima batalie in privinta arestarilor preventive cerute pentru inculpatii din dosarul Rompetrol. Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri, definitiv, ca americanii Phil Stephenson si Colin Hart pot fi ce
Procurorii Parchetului General au pierdut si ultima batalie in privinta arestarilor preventive cerute pentru inculpatii din dosarul Rompetrol.

Curtea de Apel Bucuresti a decis ieri, definitiv, ca americanii Phil Stephenson si Colin Hart pot fi cercetati in continuare in stare de libertate. Ca si in cazul colegului lor de dosar, Dinu Patriciu, in completul de judecata a existat totusi un judecator care a considerat intemeiate motivele invocate de anchetatori pentru arestul preventiv. La procesul de ieri a fost prezent doar Colin Hart. El a declarat in fata instantei ca se considera nevinovat si ca participa la procedurile judiciare din Romania ""din respect pentru legile tarii si pentru a-si reabilita numele"". Colin Hart a lipsit de la termenul de ieri, dar avocatii sai au invocat, ca justificare, gresita citare a clientului lor. (Miruna Pasa)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.