Meciul de debut al Angliei a fost rezolvat de o deviere nefericita a capitanului sud-americanilor, Carlos Gamarra, la o lovitura libera executata in minutul 4 de David Beckham. Ramasi fara portarul titular care s-a accidentat in minutul 22, e

Meciul de debut al Angliei a fost rezolvat de o deviere nefericita a capitanului sud-americanilor, Carlos Gamarra, la o lovitura libera executata in minutul 4 de
David Beckham.

Ramasi fara portarul titular care s-a accidentat in minutul 22, elevii batranului Anibal Ruiz (64 de ani) au fost incapabili sa puna in pericol poarta lui Robinson.
SIGURANTA. Sustinuti de peste 30.000 de fani, britanicii au stiut sa gestioneze avantajul luat rapid, gratie unui cuplu redutabil pe axul terenului, Steven Gerrard - Frank Lampard, ultimul fiind desemnat si omul meciului. Impresia generala a fost aceea ca englezii n-au fortat la maximum in fata uneia dintre cele mai slabe reprezentante ale Americii de Sud, o echipa condusa in teren de ""veteranul"" Acuna, in varsta de 34 de ani. Marile vedete ale Paraguay-ului, atacantii Valdez si Santa Cruz, au fost izolati intre masivii Rio Ferdinand si John Terry, fiind lipsiti si de aportul unor servanti de clasa.
MULTUMIRE. ""Sunt multumit ca am inceput cu o victorie. Am suferit putin, a fost o zi foarte calduroasa, dar cel mai important lucru era sa obtinem victoria, ceea ce am si reusit. In repriza a doua n-am putut tine prea bine mingea, dar acest aspect va fi imbunatatit pe masura ce competitia va avansa. Putem juca mult mai bine, dar pentru astazi sunt multumit cu aceste trei puncte"", a declarat imediat dupa meci selectionerul Angliei, suedezul Sven-Goran Eriksson. ""N-am reusit sa aplicam toate lucrurile de care suntem capabili, dar am si intalnit un adversar redutabil. In ciuda infrangerii, cred in calificare. Mereu am facut o figura frumoasa la Cupa Mondiala si nu vad de ce nu am face din nou"", a spus la randul sau antrenorul sud-american, Anibal Ruiz.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.