Grand Hotel Phoenicia a gazduit miercuri seara editia pentru luna mai a Premiilor VIP. Dana Razboiu a dat citire, fara prompter, ""stirilor"" despre premianti. Vedeta serii a fost, fara discutie, Mihai Traistariu, care a venit insotit de Eduard C
Grand Hotel Phoenicia a gazduit miercuri seara editia pentru luna mai a Premiilor VIP.

Dana Razboiu a dat citire, fara prompter, ""stirilor"" despre premianti. Vedeta serii a fost, fara discutie, Mihai Traistariu, care a venit insotit de Eduard Carcota, compozitorul melodiei ""Tornero"", si de Dan Manoliu, seful delegatiei romane de la Atena. Mihai Traistariu s-a aratat intristat de faptul ca MTV Romania nu l-a invitat la gala din acest an. Dar nu-i nimic. Reprezentantul Romaniei la Eurovision 2006 ne-a dezvaluit ca tot va participa la MTV. La Premiile MTV din Grecia, ca invitat special! Se pare ca Mihai chiar i-a cucerit pe eleni, din moment ce acestia l-au rugat sa participe la aceasta manifestare atat de importanta pentru ei. Evenimentul va avea loc luni, iar Traistariu abia asteapta sa cante din nou ""Tornero"" la Atena. Gazdele i-au pregatit si o surpriza. Care nu mai e surpriza, fiindca Mihai a aflat-o deja. Cativa interpreti de-ai casei vor canta, in greceste, piesa ""Tornero"".
DIPLOME. La Premiile VIP au mai fost premiati Dumitru Prunariu, care a primit premiul de Excelenta, iar ""Omul lunii"" au fost trei: Emil Boroghina, Adriean Videanu si Romeo Pop. Mariana Bitang si Elisabeta Lipa au impartit diplome si au stat toata seara impreuna, iar Corina Chiriac, cea care l-a premiat pe Mihai Traistariu, n-a mai ajuns la teatru, asa cum era programat, si a ramas cu biletele in buzunar. Gala a fost incheiata de un moment artistic: s-a dat in spectacol Sofia, o artista recomandata de Mihai Alexandru. Tanara speranta a stat toata seara langa fostul sot al Nicolei. Se pare ca si ea va canta, in curand, ""Iti multumesc ca esti langa mine/ Ca din toate m-ai ales pe mine""!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.