Alexia, fiica Andreei Esca, a plecat acasa cu cea mai scumpa papusa scoasa la licitatie, valoarea acesteia ajungand la 500 de euro. UNICEF, in parteneriat cu ABN AMRO BANK, a organizat, in premiera, miercuri seara, la Banca Nationala a Roman
Alexia, fiica Andreei Esca, a plecat acasa
cu cea mai scumpa papusa scoasa la
licitatie, valoarea
acesteia ajungand
la 500 de euro.


UNICEF, in parteneriat cu ABN AMRO BANK, a organizat, in premiera, miercuri seara, la Banca Nationala a Romaniei, o licitatie de 24 de papusi, realizate de designeri romani si straini, in vederea strangerii de fonduri pentru recuperarea prin arta a copiilor cu dizabilitati mentale. In urma licitatiei s-au strans 9.025 de euro. La ""Seara UNICEF"" au fost prezente si cateva vedete, care s-au inghesuit sa achizitioneze jucariile cu pricina. Mai ieftine sau mai scumpe, caci preturile au variat.
STOFA DE AFACERISTA. Alexia Eram a dovedit ca are stofa de afacerista, ea luptandu-se cot la cot cu directorii de banca, pentru a obtine papusa dorita, ""CLAUDETTE BONBONS"". A fost insa nevoita, pentru a-si vedea visul cu ochii, sa ""imprumute"" de la vestitii sai parinti, Alexandre Eram si Andreea Esca, cei 500 de euro. Ei, dar nici Dan Sucu, iubitul Dianei Lascarescu, nu s-a lasat mai prejos, platind pentru o papusa nu mai putin de 425 de euro. I-a daruit-o, cum era si firesc, Dianei, cea care peste putin timp va fi mamica.
PROMOVARE. Gazdele evenimentului, Daniela Nane si Larisa Claru, au facut tot posibilul ca toate cele 24 de papusi sa fie licitate la un pret cat mai bun. Silvia Serban, Agnes Toma, Lena Criveanu, Stephan Pelger si Irina Marinescu sunt designerii romani care au lucrat pentru proiectul ""Creeaza o papusa, ajuta un copil!"", jucariile realizate de acestia fiind cotate la un pret foarte bun (in jur de 300 de euro). Precizam ca, inca de la lansare, proiectul
UNICEF s-a bucurat de sprijinul creatoarei de moda Doina Levintza, aceasta avand meritul de a promova actiunea pe toata durata ei in cadrul emisiunii pe care o realizeaza la Prima TV.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.