""Trasnita"" si-ar fi dorit sa interpreteze o prostituata Pe Iuliana Margarit o cunoasteti din serialul ""Trasniti in NATO"", difuzat de Prima TV, unde o intrepreteaza pe Mili (sotia comandantului unitatii), dar si din piesele jucate pe ""scandura

""Trasnita"" si-ar fi dorit sa interpreteze o prostituata

Pe Iuliana Margarit o cunoasteti din serialul ""Trasniti in NATO"", difuzat de Prima TV, unde o intrepreteaza pe Mili (sotia comandantului unitatii), dar si din piesele jucate pe ""scandura"" Teatrului Foarte Mic, Teatrului Act sau Clubului La Scena.

DESCRIERE. Iuliana se considera constiincioasa si muncitoare. ""Sunt un om sensibil si in unele cazuri... prea bun. Nu stiu de ce, dar nu pot face diferenta intre oameni si ma port cu toata lumea la fel. Nu ma intreb de la inceput daca un om merita sau nu sa ma port frumos cu el"", marturiseste blonda ""trasnita"". In ceea ce priveste defectele, ""Mili"" crede ca cei mai indicati pentru un raspuns clar ar fi prietenii sai. ""Cu totii avem defecte. De ce as face eu exceptie? In plan profesional, as spune ca ar trebui sa citesc mai mult si sa ma duc mai mult la teatru. Din pacate, lipsa timpului liber ma impiedica sa fac toate aceste lucruri"", a adaugat actrita.

PSIHOLOGIE. In timpul studentiei la Universitatea Hyperion, Iuliana a fost chemata la emisiunea Mihaelei Radulescu - ""Duminica in familie"". Iar dupa absolvire, ""cariera"" de inceput a mai cuprins mai multe videoclipuri si reclame. In teatru a ajuns gratie ajutorului lui Cove, ""directorul"" companiei de teatru Inexistent, si al Theodorei Herghelegiu. ""Le sunt profund recunoscatoare lui Cove si Theodorei. Nu stiu daca as fi facut teatru daca nu aveam norocul sa-i intalnesc pe ei"", a spus blondina. O colega de la Teatrul Inexistent i-a povestit ca s-a inscris la Facultatea de Psihologie si ca este foarte frumos acolo: ""Asa am inceput sa ma gandesc cum ar fi daca m-as inscrie si eu la Psihologie. Am citit niste carti, nu foarte multe si usoare, sa vad despre ce e vorba. Intotdeauna m-a interesat latura asta. A fost tot timpul in mine intr-o stare latenta (sa ajut oamenii, sa inteleg de ce fac unele lucruri). In urma examenului, se chema test situational, nu credeam ca o sa-l iau, insa am intrat a doua pe lista, cu zece"".

ALEGERE. Iuliana considera acum ca psihologia este putin mai grea decat actoria, mai ales ca prima disciplina ii este inca necunoscuta: ""Pe cand la actorie m-am cam prins despre ce e vorba si cam stiu pe ce drum sa o apuc. Evident ca nu stiu tot si ca mai am multe de invatat, insa in momentul asta mi se pare ca e mai grea psihologia"". ""Sotia comandantului"" nici nu vrea sa se gandeasca la faptul ca ar putea veni un moment in viata cand ar trebui sa aleaga intre cele doua meserii: actrita sau psiholog. ""In momentul de fata cred ca voi alege teatrul"", a mai spus Iuliana.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.