Dinamo va fi cea de-a treia reprezentanta a Romaniei in cupele europene, formatia antrenata de Florin Marin (foto) castigand disputa pentru locul trei cu Sportul Studentesc datorita rezultatelor directe. ""Cainii"" au profitat si de victoria riva
Dinamo va fi cea de-a treia reprezentanta a Romaniei in cupele europene, formatia antrenata de Florin Marin (foto) castigand disputa pentru locul trei cu Sportul Studentesc datorita rezultatelor directe.

""Cainii"" au profitat si de victoria rivalilor din Ghencea, care a facut ca al doilea loc de Cupa UEFA sa fie ocupat de echipa clasata pe ultima pozitie a podiumului.
Inaintea meciului, Dinamo avea un avantaj de doua puncte fata de Sportul, dar si cel al scorurilor din intalnirile directe. Astfel, Petre si compania aveau nevoie doar de un rezultat de egalitate la Timisoara pentru a avea garantat locul trei, oricare ar fi fost rezultatul din Regie, dintre Sportul si Gloria. Desi au jucat timp de o jumatate de ora in inferioritate numerica, de la eliminarea portarului Cristi Munteanu (a€™51) pana la cartonasul rosu primit de fundasul timisorean Sorin Radoi (a€™81), ""cainii"" au rezistat atacurilor gazdelor, partida terminandu-se la egalitate,
0-0. De partea cealalta, victoria ""studentilor"" cu 2-1 a ramas fara rezultat, gruparea din Regie terminand campionatul pe un onorabil loc 4, dar in afara cupelor europene.
In lupta de la subsol, Jiul
s-a salvat dupa victoria cu Rapid, retrogradatele fiind FCM Bacau si Pandurii.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.